Довечера избираме Кралица на Бургас

Довечера избираме Кралица на Бургас  - E-Burgas.com

Конкурсът ще се проведе от 20:00 часа в Летния театър с вход свободен

Новата Кралица на Бургас ще бъде коронована тази вечер, а бургаската публика ще може да се наслади безплатно на шоуто в Летния театър. Събитието е подкрепено от община Бургас. 

Общо 18 красавици на възраст между 15 и 24 години ще показват качества, финес и изящна фигура, но само една ще си тръгне с короната от престижния конкурс „Кралица на Бургас 2017".  Сред красавиците има студентки по право, медицина и счетоводство. В шоу програмата ще може да се насладите изявите на известни и любими изпълнители. 

Топ спортистът на България в категория джетски , носителят на балкански, европейски и световни призови места Кристиян Киров за първи път ще влезе в ролята на жури. Компания ще му прави и световният шампион по кикбокс Атанас Божилов. Естествено, няма как в команията на силни мъже, да няма и красиви жени. А тази година организаторите на Кралица на Бургас са поканили най-красивите. Мис България 2016 Габриела Кирова, Мисис България 2015 Стойка Николова, най-красивата баба в страната Мисис Баба Лариса Иванова също ще са част от решаващия екип на конкурса.

Вие все още може да гласувате в нашата официална онлайн платформа. като сами изберете своя фаворит за короната!

Коментари

Още от последните новини