Доктор на Формула 1: Започва дългото сбогуване с Шумахер!

Доктор на Формула 1: Започва дългото сбогуване с Шумахер! - E-Burgas.com
[caption id="attachment_74714" align="aligncenter" width="550"]снимка: goreshto снимка: goreshto[/caption] Бившият лекар на Формула 1 Гари Харстейн коментира ситуацията около Михаел Шумахер. Седемкратният световен шампион пострада при ски спускане и удари главата си, след което изпадна в кома. Инцидентът се случи през декември миналата година.
През последните месеци Шумахер бележи напредък в лечението си. Той първо беше преместен от френска болница в швейцарска клиника за възстановяване, след което бе върнат у дома за допълнително лечение.
Харстейн призова феновете на Шумахер да бъдат реалисти и да не вярват прекалено на добрите новини за напредък във възстановяването на легендарния спортист.
"Знам, че всички работят усилено и дават всичко от себе си, за да му помогнат. При пациенти с неговите проблеми обаче ще трябва отново да се учи да ходи, чете и говори. Няма надежда той да оздравее и да бъде като преди инцидента. Повярвайте ми, казвам ви това с огромна тъга, но е все по-малко вероятно Михаел да се подобри. Остават му месеци, а може би години, но краят няма да е добър. Започва дългото сбогуване с Шумахер", заяви Харстейн пред "Дейли Мейл"./ PIK
Коментари

Още от последните новини