Дни преди Никулден избират новата Мис Бургас

Дни преди Никулден избират новата Мис Бургас - E-Burgas.com

От днес стартира поготовката за избора на следващата Мис Бургас. Събитието превърнало се в дългогодишна традиция, ще се проведе на 02.12.2016г в култовото заведение за град Бургас - "Premium Club Azzaro".

"Очакваме много и красиви момичета да се явят на кастинга. През всичките години до сега изборът ни винаги е бил труден, защотото в Бургас и въобще около морето, българките са известни със своята хубост. Убедена съм, че и тази година ще направим един прекрасен конкурс, който да даде успешен старт в модната кариера за финалистката." - споделя организаторката на конкурса, представителката на Интер Моделс Бургас, Ваня Кирова.

"За втори път работя с екипа професионалисти от клуб "Premium Club Azzaro", заедно сме поготвили интересна програма и много подаръци за участничките."- споделя още тя.

Записванията вече стартираха в интернет пространството на адрес : https://www.facebook.com/events/608571465988754/, а много скоро организаторите ще обявят и датата на официалния кастинг. Мис Бургас 2016 ще се проведе с любезното съдействие на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Коментари

Още от последните новини