Джон Хигинс ще отмъщава на Марк Уилямс в София, този път бургазлии няма да гледат на живо звездите

Четирикратният световен шампион Джон Хигинс заяви във видео обръщение към български фенове, че няма търпение за предстоящите двубои срещу Марк Уилямс в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември). „Вълшебникът от Уишоу“ се закани на своя опонент, че ще търси реванш и отмъщение в България след загубата във финала на Световното първенство по снукър през май месец. Тогава в един епичен сблъсък Хигинс загуби втори пореден финал, за да може Уилямс да триумфира със Световната титла за трети път в своята кариера.

“Здравейте на всички български фенове на снукъра. Аз и Марк Уилямс пристигаме на 20 и 21 ноември в София и Пловдив, за да осъществим Winbet снукър реванша. Това ще бъде преиграването и отмъщението ми срещу Марк Уилямс, който успя да ме победи на финала на световното първенство тази година, така че идвам за да отмъстя на моя най-голям опонент! Очаквам всички българскии фенове на снукъра да ни подкрепят, все още може да закупите билети на eventim.bg. Заповядайте и ще изкарате една прекрасна снукър вечер. Всичко най-добро, пазете се и до скоро“, споделя Джон Хигинс във видеото.

Джон Хигинс и Марк Уилямс ще изиграят два Winbet снукър реванша в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември) за радост на българска публика.

Сподели новината:

Коментари