Джигитът от Карнобат се прибрал да си допие след инцидента

Джигитът от Карнобат се прибрал да си допие след инцидента - E-Burgas.com
karnobat
мястото на инцидента в Карнобат
Румен Пенчев се казва 27 годишният джигит, който блъсна  63 годишния велосипедист в Карнобат. Инцидентът стана миналата седмица. Тогава младият мъж връхлетя с автомобила си "Фолксваген Голф"  върху нищо неподозиращия Генчо Генов и след това избяга, без да се притече на помощ на пострадалия. Това стана на кръстовището на карнобатските улици “Москва“ и “България“. След като направил катастрофата, Румен се прибрал вкъщи и започнал да се налива с алкохол. Полицаите го открили там. Велосипедистът е с контузия на крака, с десет шева, в момента се лекува у дома. 63 годишният мъж все още се възстановява след инцидента.
Джигитът работи във фирма за производство на хляб и закуски" Диамант 99". В Карнобат се говори, че Румен Пенчев не е задържан, продължава да ходи на работа и да кара личния си автомобил, дори бил известен в града със страстта си към чашката.
Видеокамерите на хипермаркет в Карнобат са заснели инцидента. На тях се виждало как колата на Пенчев се е движила  с висока скорост и как блъска Генчо Генов.
Коментари

Още от последните новини