Динозаври, мамути и саблезъби тигри вече посрещат гостите на бургаския парк "Езеро" /снимки, видео/

Динозаври, мамути и саблезъби тигри вече посрещат гостите на бургаския парк "Езеро" , след като там беше открита образователна изложба "Ледена епоха". Тя се реализира от "Коко Ейджънси" със съдействието на Община Бургас. Това е втората макетна експозиция, която организаторите реализират в България. Първата е "Живите динозаври", която се радва на огромен интерес от страна на гостите на Варна.

В "Ледена епоха" посетителите имат възможност да разгледат 18 животински интерактивни макета на бозайници с научно точни движения, оцветяване, звуци и козина. Всяко животно, част от изложбата, се движи и издава звуци. Има и интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият гигантски скелет на праисторическо животно.

Експозицията е достъпна за посетители всеки ден от 10.00 до 22.00 часа и е разположена в парк "Езеро", в близост до Конна база - Бургас и пясъчните фигури. Билетите се продават на място, на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни. Изложбата ще гостува в Бургас до края на месец септември, казаха за e-Burgas.com организаторите.

Галерия
Коментари

Още от последните новини