Динко от Ямбол побърка шофьорите в Бургас, кара черния си джип като луд

Десетки оплаквания от черен джип "Ленд Крузър" с затъмнени стъкла валят в бургската фейсбук група "Шофьори Бургас" от вчера. Хората се оплакват, че шофьорът на автомобила кара опасно и се предупреждават един друг да внимават на пътя. Много от тях дори са снимали возилото, след премеждия с него на пътя.

Помежду си хората коментират, че джипът е собственост на Динко Вълев от Ямбол, станал известен като Ловецът на бежанци. Те са публикували и негова снимка, на която Динко позира пред черен джип със същия регистрационен номер. Информацията все пак не е официална, тъй като от фотоса не става ясно дали автомобилът е собственост на Динко или не, както и дали той е бил зад волана вчера в Бургас. 

Ето част от оплакванията срещу въпросния автомобил:

"Колеги, бъдете внимателни!!! Черен джип тойота ленд крузър със затъмнени прозорци кара опасно! Спрях на светофар зад него, той включи задна и тръгна, за да ме блъсне. Аз реагирах навреме и добре, че отзад нямаше кола! След това исках да го изпреваря а той ме изблъска в отсрещното платно, нямаше коли за щастие..в крайна сметка на следващия светофар спрях до него, пича отвори прозореца и се смееше като побъркан. Регистрационния номер е СВ9997КР, подал съм сигнал на 112. Всичко това се случва след кръговото на трапезица, посока Зорница, като започна на светофара на моста. Гоних го до Славейков, пое към Джъмбо. Пак казвам, бъдете внимателни!"

"Същият днес след 16ч щеше да ни блъсне под моста на Гочо Иванов,на стеснението посока центъра - влезе в насрещното платно директно срещу нас. Добре, че мъжът ми отреагира веднага и се разминахме на косъм...Видимо въобще не му пукаше къде кара ... Ужас"

"Същият вчера ми изскочи от Технополис до Метро наложи се аз и автобус 15 да спрем за да не се блъснем .Смее се човекът, весело му е."

"Бързо се разбира... Както стана ясно СВ9997КР целия ден ни е създавал главоболия без никой да го безспокои."

Сподели новината:

Коментари