Деян и Павлина: Желанието да си имаме бебе не се сбъдва, но не губим надежда!

Деян и Павлина: Желанието да си имаме бебе не се сбъдва, но не губим надежда! - E-Burgas.com

Те са млади, позитивни, влюбени и имат мечта – да се сдобият с рожба. Павлина и Деян са семейството, на което конкурсът Мисис Бургас 2017, реши да помогне в опитите им да имат бебе. Пред е-Бургас младата двойка сподели най-съкровените си желания, трепети и част от борбата, която водят в опитите да си имат бебче.

Деян и Павлина можете да помогнете и вие на следната банкова сметка:

Ето и банковата сметка:

Allianz Bank

BG60BUIN95611000542207

Деян Петров

Eто и интервюто с Деян и Павлина Петрови:

Очакваното продължение на всяка една любов е появата на рожба, кога разбрахте, че има проблем и как го приехте?

 След продължителни опити от две години без успех, решихме да потърсим проблем ли има в нас. След изследванията се установи, че вероятността да забременея по естествен път е минимална. Това беше шок за нас, но все още не сме загубили надежда.

От колко време правите опити?

Правим опити от 4 години.

Какви са прогнозите на специалистите, ако изобщо могат да се правят такива?

Специалистите ни уверяват,че с тяхна помощ нещата ще се случат.

Какви трудности, освен предполагам финансови, срещате по този път?

Трудностите са най- вече психологически, тъй като желанието да имаме бебе не се сбъдва. В тези времена, ежедневието на едно семейство е изпълнено с голям стрес, напрежение и не на последно място липса на финанси.

Кое ви дава надежда и ви крепи?

Напредналата медицина, комуникацията ни с хора, които са преминали по този път и разбира се любовта ни един към друг.

Тази година каузата в конкурса „Мисис Бургас“ е да се помогне на едно бургаско семейство да се сдобие с бебе. Какво е мнението ви за кауза като тази?

Страхотно! Защото много двойки имат подобен проблем като нашия и с помощта на проекти като този се дава надежда на семейства, които до голяма степен са загубили вяра в доброто. Искаме да благодарим на организаторите на конкурса и да им пожелаем да продължават смело напред, защото нашето общество има нужда от хора като тях.

Организаторите на конкурса стигнаха до вас благодарение на консултантите от бургаския ин витро център, които също прегърнаха каузата, искате ли да се обърнете към тях с няколко думи?

Да, искаме да благодарим на целият екип от ин витро център Бургас и на техният ръководител д-р Антонио Душепеев и да им пожелаем да продължават да правят щастливи семействата желаещи да се сдобият с рожба.

Искате ли да се обърнете по някакъв начин  към други двойки със същия проблем?

Не се предавайте и най-важното не се отчайвайте! Мислете позитивно! Обичайте се и не спирайте да търсете решение на проблема.

 

Коментари

Още от последните новини