Десетки номинации на достойни лекари и медсестри  в инициативата на „Фаркол“ 

Десетки номинации на достойни лекари и медсестри  в инициативата на „Фаркол“  - E-Burgas.com

Обявяват здравните работници с най-голям вот на 7 април, очакват ги изненади 

Инициативата „Достойните лекари“ на фармацевтична компания „Фаркол“ продължава ежедневно да събира нови и нови имена на лекари и медицински сестри, на които Вие, пациентите вярвате и разчитате. Инициативата е по повод 7 април – Денят на здравния работник. Точно на професионалния им празник „Фаркол“ ще изненада, от името на техните пациенти, петима от медиците и сестрите, събрали най-голям вот. 

В кампанията могат да участват лекари и медицински сестри от болници или индивидуални практики от цялата страна. Засега най-много участници сте посочили от Бургас, като присъстват работещи от почти всички местни лечебни заведения - УМБАЛ–Бургас, „Лайф Хоспитал“, „Дева Мария“, „Бургасмед“, Комплексен онкологичен център, МЦ „Св. Николай Чудотворец“ и др. Сред  номинираните са и лични лекари, на които пациенти благодарят, както и педиатри, които се грижат за здравето на децата им. 

Сред участниците има и специалисти от болници в столицата, като   Университетската специализирана болница по ендокринология "Акад. Иван Пенчев" , УМБАЛ "Св. Иван Рилски", както и от различни градове в страната. 

От „Фаркол“ очакват имената на достойните за Вас лекари и медсестри до 5 април. Освен здравните работници, събрали най-много гласове, подаръци очакват и тези, които са ги посочили. Може да го направите на фейсбук-страницата на „Фаркол“ https://www.facebook.com/ФАРКОЛ-АД-288990017951004, като харесате страницата и споделите поста, или на е-mail: [email protected]. Нека заедно кажем „Благодарим“ и поздравим здравните работници по специален начин на професионалния им празник!
      

Коментари

Още от последните новини