Дерматологът д-р Катя Паскова с консултации в Бургас на 22 април

Дерматологът д-р Катя Паскова с консултации в Бургас на 22 април - E-Burgas.com

На 22 април един от най-добрите дерматолози у нас - д-р Катя Паскова ще има консултативен ден в Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя е един от основателите на естетичната дерматология у нас. Опитът, които натрупва с годините, води до решението и да основе собствена клиника - "Дерма Вита". Здравното заведение отваря врати през 2001г. и от тогава до днес помага ежегодно на хиляди хора. 

Д-р Паскова твърдо вярва в новаторството, възможностите на технологиите последно поколение и постоянните обучения. Тези ценности са в основата на професионалните и успехи, утвърдили я като един от най-изтъкнатите професионалисти по обща и естетична дерматология в България. 

Консултациите и дейностите и обхващат широк кръг услуги – от диагностика и разрешаване на различни кожни проблеми, през поставяне на ботокс и филъри до иновативни комплексни процедури в помощ на здравето и отличната естетика на цялото тяло. 

За своите консултации в Бургас д-р Паскова избира СПА център "6th Sense", Гранд Хотел и СПА Приморец. 5-звездният бургаски хотел предлага не само класни обстановка, сервиз и морска локация, но и грижа за своите гости чрез съвкупност от допълнителни събития и услуги. Сред актуалните предложения на СПА център „6th Sense” за април са пакети за комбинирана програма 3 в 1 за изваян силует - включва 4 процедури радиочестотен лифтинг за тяло, 4 процедури пресотерапия и  един подводно-душов масаж и комбинирана програма за сияйна кожа за лице - "лифтинг през обедната почивка" - пакетът включва 4 процедури радиочестотен лифтинг за лице и 2 хидратиращи терапии.

Своят час за консултация с д-р Паскова в Гранд хотел и СПА Приморец на 
22 април можете да запазите на телелефон: +359 56 910 913 | [email protected]

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини