Депутатите си гласуват голяма ваканция за Коледа

Депутатите си гласуват голяма ваканция за Коледа  - E-Burgas.com

Извънредно заседание на парламента на 20 декември от 11.00 ч. и коледна ваканция от 23 декември 2016 г. до 6 януари 2017 г. включително, предлагат депутати от управляващото мнозинство. Заседанията на парламентарните комисии са предвидени за 9 и 10 януари 2017-а. Решението трябва да бъде взето в сряда при гласуване на седмичната проектопрограма за работата на Народното събрание.

В програмата е и второто четене на антитерористичния закон, както и първо - на промени в Закона за правната помощ. Депутатите ще обсъдят на второ четене изменения в Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество.

В проекта е включено и първото четене на допълнения в Закона за съсловната организация на медицинските сестри, акушерките и асоциираните медицински специалисти. Проектът предвижда промени в Закона за рибарството и аквакултурите, както и второто четене на промени в Закона за управление на отпадъците - продължение. 

НС ще разгледа още изменения в Закона за запасите от нефт и нефтопродукти, както и в Закона за електронните съобщения (на второ четене). Предлага се още на първо четене депутатите да обсъдят няколко проекта за промени в Закона за устройство на територията и в Закона за държавната собственост

Коментари

Още от последните новини