Депутати, водещи и миски на Fashion Jazz Night (снимки)

Депутати, водещи и миски на Fashion Jazz Night (снимки) - E-Burgas.com
DSC_0210Изключително успешният проект Fashion Jazz Night, който се проведе в комплекс Casa Real на св. Влас, събра аплодисментите на един куп бизнесмени, руски депутати и министри, водещата Цветаека Ризова, носителките на титлата Мисис България Малина Димитрова, бременната Йордана Димитрова и Ана Иванова, която бе придружена от двете си близначки, както и поп-певицата Веси Бонева и несебърската Плейбой сензация Ивелина Прунова. Wellcome drink - a, любезно предоставен от Villa Maria, мина под акомпанимента на гръцкия саксофонист Теодор, който преподава в един от най-добрите музикални университети в южната ни съседка. Бял ангел пък посрещаше гостите за снимки на стената на славата.
Fashion Jazz Night се проведе за първи път и бе със специалното участие на Васил Петров. Класното събитие започна и завърши със стилни водни танци в басейна на комплекса. 10 топ модела дефилираха с тоалетите на бутик Подиум - Бургас, бижутата SSG, банските и плажни облекла на SugerFree, спортно-елегантните тоалети на Stella Capone, както и булченските и официални рокли на модна къща Диома с главен дизайнер Мария Диомова, дъщеря на Стефан Диомов. Последното дефиле бе закрито от Мис България Даниела Неделчева, която излезе с корона на главата, а фойерверките гръмнаха в сюблимния момент.
Музикалната програма бе допълнена от несебърската изпълнителка Сънхарт, както и прекръстилият се на джаз-партизанин Искрен Пецов. Водеща на руски и на български на Fashion Jazz Night бе Нина Никол.
[gallery ids="79265,79266,79267,79268,79269,79270,79271,79272"]
Коментари

Още от последните новини