Депутатът Калина Крумова отново става тв водещ

Депутатът Калина Крумова отново става тв водещ - E-Burgas.com
[caption id="attachment_23315" align="alignleft" width="300" caption="Калина Крумова се завърна в телевизията"][/caption] Депутатът Калина Крумова се завръща на телевизионния екран. От днес Крумова е водеща на сутрешния блок на Нова телевизия. Тя си партнира с Христо Калоферов, а още в първото й предаване акцентът подчертано беше бургаски. Засега официалното съобщение на телевизията е, че двамата само ще заместват излезлия в отпуск Евгений Генчев.
В първото предаване, гости на Крумова, която се бе включила на живо от Бургас бяха треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо и Тони Димитрова. Утре тя отново ще предава от Бургас, засега обаче остава изненада кой ще и гостува. Крумова ще стъпи в студиото на Нова на 13 август.
Тя се завръща в телевизията след близо тригодишно отсъствие. Калина Крумова започна своята кариера в СКАТ, но "слезе" от екран, веднага щом стана депутат от листата на "Атака" в Сливен. Малко по-късно очарователната бургазлийка бе една от тези, които се отцепиха от националистическата партия и в момента тя е независим депутат.
В последните месеци Крумова все по често може да бъде забелязана в Бургас. Тя сама инициира няколко кампании и очевидно работи усилено за имиджа си. Дали тя отново ще се впусне в политиката обаче остава загадка.
Коментари

Още от последните новини