Депутат с лекция на ахтополци как да се пазят от телефонни измами

Депутат с лекция на ахтополци как да се пазят от телефонни измами - E-Burgas.com

Информационната кампания на бургаските депутати от ГЕРБ за видовете телефонни измами и предпазването от тях продължава с дискусия в Ахтопол. В понеделник, 8 октомври, народният представител от ГЕРБ-Бургас Диана Саватева ще посети морския град и ще проведе открита приемна. От 11.00 часа в пенсионерски клуб „Агата“ на ул.„Тракия“ тя ще разговаря с възрастните хора на тема „Заедно срещу ало измамите“. Подобни срещи бяха проведени от началото на годината досега по инициатива на бургаските депутати в много населени места от област Бургас.

В рамките на своя приемен ден Саватева ще отговаря и на други въпроси и теми. Бургаският депутат е зам.-председател на парламентарната Комисия по културата и медиите и е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. ".

След срещата с местните жители, народният представител ще посети и училище „Св.Св.Кирил и Методий“ в Ахтопол. Неговата библиотека ще бъде следваща спирка от най-новата кампания на бургаските депутати „Големи автори за малки библиотеки“. Целта й е да обогати и обнови книжните училищни библиотеки в по-малките и отдалечени населени места. Дарението ще бъде връчени на Албена Касабова, директор на учебнотото заведение в Ахтопол.

Коментари

Още от последните новини