#Дайпочивканаколата новото предизвикателство в Бургас

#Дайпочивканаколата новото предизвикателство в Бургас - E-Burgas.com

Община Бургас отправя фейсбук предизвикателство към жителите на града, с което цели да ги подтикне да оставят автомобилите поне за ден и да пътуват с друго средство за транспорт. То е част от инициативата "Европейска седмица на мобилността", подкрепена тази година от над 2000 града на Стария континент.

Всеки потребител на фейсбук може да предизвика друг, като използва ключовата фраза #Дайпочивканаколата. Тези,  които приемат предизвикателството, трябва да публикуват своя снимка на велосипед, в автобус или вървейки пеш до работа и да я качат в профила си, добавяйки#Дайпочивканаколата. След това може да предизвикат други свои познати и приятели, които да дадат положителен пример на останалите.

#Дайпочивканаколата отправя послание към бургазлии да използват по-екологични и здравословни начини за придвижване, както и икономически устойчиви средства за транспорт.

Ако искаш да участваш, нужно е просто да копираш този текст:

"Аз приех предизвикателството #Дайпочивканаколата! Днес се возих на...../ходих пеш! Предизвиквам (име/на на приятел/и) да се качи на велосипед, автобус или да ходи пеш за един ден".

Публикувай снимка как го правиш в своя профил и добави този текст, за да предизвикаш приятел.

 

Коментари

Още от последните новини