Дават един милион за водоснабдяването на две села в Малкотърновско

Дават един милион за водоснабдяването на две села в Малкотърновско - E-Burgas.com

Община Малко Търново обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажни работи пo проект за ремонт и рехабилитация на водопроводните мрежи в селата Младежко и Евренозово.

Тя е с обща прогнозна стойност  1 000 000  лева без ДДС и касае външното захранване на село Младежко с питейна вода, реконструкция на улични водопроводи в село Евренозово и изграждане на водопроводни отклонения към имоти.

С реализирането на това инвестиционно намерение ще се осигури достатъчно количество и напор на питейната вода за период до 2040 година в село Младежко. Проучванията са показали, че капацитета на извора позволява това. Уличната водопроводна мрежа е оразмерена за население от 150 жители.

Общата дължина на предвидения за реконструкция водопровод в с.Евренозово е 1 129.48 метра. По улиците, по които няма да се изграждат нови водопроводи, се предвиждат пресвързвания към съществуващата мрежа.

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 17.00 часа на 31/03/2017 г.

В бъдеще предстои за Младежко ще бъде проектира помпена станция, напорен водоем и съответните тръбопроводи към тях. Те ще бъде предмет на друг проект.

Коментари

Още от последните новини