Д-р Катя Паскова: За поставяне на ботокс и филъри, се доверете на проверен професионалист

Д-р Катя Паскова: За поставяне на ботокс и филъри, се доверете на проверен професионалист - E-Burgas.com

Популярният дерматолог гостува с консултации в Гранд Хотел и СПА Приморец на 25 март

Отличният външен вид е кауза, чието постигане става по-трудно с годините. На помощ в подобни ситуации, идват различни методики - био продукти, козметика, хранителен режим, двигателна активност и различни инструменти от света на естетичната медицина. Сред тях най-популярните и търсени са Botox и филъри. Повече информация за тях, дава д-р Катя Паскова - собственик на една от най-успешните клиники за естетична и клинична дерматология у нас - Derma Vita Clinic. На разположение за консултации в Бургас, д-р Паскова ще бъде на 25 март. Необходимо е предварително запазване на час на тел: +359 56 910 913 

Д-р Катя Паскова за Botox:

Botox е всъщност най-известният бранд ботулинов токсин на пазара, станал нарицателен за този продукт. Одобрен е за козметична употреба през 80-те години. Работи в посока подмладяване на лицето, чрез релаксиране на мускулите, причиняващи линии и бръчки. Инжектира се най-често между веждите, на челото и в зоната около очите. Действието му е различно за всеки пациент в зависимост от начина му на живот. Като осреднен срок мога да посоча период от 3 до 6 месеца.

За дермалните филъри:

Дермалните пълнители, познати като "филъри", от своя страна попълват загубения обем. Те съдържат високи нива хилауронова киселина, която тялото ни започва да губи с времето. Намаленото производство на естествен колаген и еластин също са причина за по-грубата и суха кожа. Дермалните филъри се инжектират с фина игла. Те възстановяват загубения обем, като това видимо изглажда линиите и бръчките и дава допълнителна свежест на лицето. Използват се основно в долната и средна част на лицето и деколтето, като хидратират и контурират зоната. Трайността им е от 8 до 18 месеца, отново в зависимост от начина на живот на пациента. Хилауроновата киселина се разгражда и метаболизира напълно естествено от тялото.

Безопасни и дълготрайни резултати:

И Botox, и дермалните филъри са напълно безопасни методики за борба с признаците на стареене. За да сте напълно спокойни обаче и да се възползвате максимално от ефекта им, добре е да доверите консулта и поставянето им на професионалист с опит в областта. Задължително се информирайте и за качеството на продукта, който ще Ви бъде поставен. По този начин, Вие си гарантирате безопасен, оптимален резултат, на който ще се радвате дълго. 

Колко ще ни струва?

Цената на продуктите е в зависимост от използваното количество и третираната зона.

Д-р Катя Паскова е на разположение за професионален консулт в областта на естетическата и клинична дерматология на 25 март в Гранд Хотел и СПА Приморец. 
 

Коментари

Още от последните новини