Д-р Катя Паскова с консултации в Гранд Хотел и СПА Приморец

Д-р Катя Паскова с консултации в  Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Д-р Катя Паскова е известен български дерматолог. Тя притежава своя клиника за естетична и здравна дерматология. Има редица специализации от цял свят и всяка година прибавя по няколко нови към портфолиото си - членува в Българското дерматологично дружество, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) и Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).

От 2001 г. създава своя бранд Дерма Вита и оттогава успешно се развива и налага като топ дерматолог в естетичния бранш у нас. Сред пациентите й са редица известни български медийни личности. Професионалните й успехи са плод на дълги години обучение и постоянно усъвършенстване. Работи само с лицензирани продукти от най-висок клас, което е още едно обещаващо условие за максимално добри резултати.

На 21.11.2016 г. от 11:00 часа, д-р Паскова ще извършва прегледи и консултации в СПА Център „6th Sense”, с което продължаваме доброто партньорство между Гранд Хотел & СПА Приморец и клиника Дерма Вита. 

Всеки желаещ може да запише час на телелефон: +359 56 910 913 | +359 884 949 581

Галерия
Коментари

Още от последните новини