Цветан Цветанов пристига в Бургаско

Цветан Цветанов пристига в Бургаско - E-Burgas.com
Снимка: Pan.bg

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Бургас на 15.03.2017 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.

В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с превозвачи на туристически корабчета и рибари в Несебър. Събитието ще се проведе в „Конферентна зала Сочи“, ул. „Месембрия“№20.

В 11:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще присъства на откриване на предизборна шатра на ГЕРБ в град Бургас, ул. „Богориди“ до „Часовника“.

В 13:00 часа Цветан Цветанов ще бъде в Созопол за среща с футболния отбор на Созопол и членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата ще се състои на стадион „Созопол“, ул. „Хан Крум“ №2. Ще присъства кметът на Созопол Панайот Рейзи.

В 14:30 часа Цветанов ще посети град Средец. Той ще се срещне с жители и симпатизанти на ГЕРБ в Трансграничен културен център, ул. „Перущица“2Б.  На събитието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и кметът на град Средец Иван Жабов.

В 16:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще разговаря с жители на Карнобат в конферентната зала в града на адрес: площад „Трети март“ №2. На събитието ще присъства водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева.

В 18:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ-Поморие в Галерия „Дечко Стоев“, пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ №1. На събитието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и кметът на Поморие Иван Алексиев.

Коментари

Още от последните новини