Цирк Балкански до края на тази седмица в Бургас

Цирк Балкански до края на тази седмица в Бургас - E-Burgas.com

Цирк  "Балкански"  е  за  последна  седмица  в Бургас. Построен  е  на  паркинга  до  МОЛ  Бургас  Плаза. Спектаклите  са  от  17.30 ч.  и  20.00 ч.

Билети  на  касата  на  цирка.

Дирекцията   на   българският   академичен    цирк   „Балкански” и световно   известната   българска  циркова   династия  Балкански  представят своя   богат  международен  спектакъл  за  игрален  сезон  2016 г.

В програмата участват  артисти от 8 държави. Тя  включва  изключителни номера, представени от гостите ни от Чехия, Румъния, Русия и Украйна. Големите атракциони са „Летящия мотоциклет” и „Колелото на живота”, изпълнявани от носителите на Сребърен клоун от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на „Икар” за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/,  а екстремния номер „Глобусът на смъртта” се изпълнява от шест мотоциклетиста от далечна Колумбия. В шоуто участват тазгодишният носител на „Икар” на САБ за цирково изкуство – велофигуристът  Иво Сивков и удостоената с почетния знак на Министерството на културата „Златен век” – еквилибристката Кристина Костова. За доброто настроение на малки и големи  се грижи  най-добрия клоунски дует на Португалия - Мариани. 

 

 

  

Коментари

Още от последните новини