Четири години не могат да продадат фалирал шивашки цех в Бургас

Четири години не могат да продадат фалирал шивашки цех в Бургас - E-Burgas.com

Вече четвърта година частен съдебен изпълнител прави опити да продаде фалиралия шивашки цех ЕТ ”Дима-Димитринка Стоянова” в Бургас. Сградата, която се намира в Южна промишлена зона на Бургас срещу ВиК. 

В началото на 2012 година фабриката фалира и бе пусната за публична продан със стартова цена на наддаването от 2 млн. лв. Последваха няколко намаления, но купувач така и не се намери. Сега има обявен нов търг със стартова цена от 729 870 лв., което е близо 1/3 от първоначалната цена преди четири години. 

Тя е на три етажа и се намира на застроена площ от 1054 кв. м. Целият парцел пък е с площ 3 098 кв. м. От снимките на имота се вижда, че той се продава заедно с имуществото – бюра, шевни машини, платове и други шивашки материали. Сградата обаче пустее вече четвърта година и не е явсно в какво състояние се намира в момента. Върху имота тегне ипотека в полза на Уникредит Булбанк и възбрана за ползване от взискателя НАП. Желаещите ще имат един месец да огледат имота и да подадат оферти за участие в търга.

Галерия
Коментари

Още от последните новини