Четирицефрена сума събра благотворителното ревю на прелестната Йовита Георгиева (Снимки)

Четирицефрена сума събра благотворителното ревю на прелестната Йовита Георгиева (Снимки) - E-Burgas.com

Златка Димитрова блесна в уникална булчинска рокля, за да закрие "Lady's Fashion Trends"

Красота, изящество, царственост и финес се събраха в 5-звездният Гранд хотел и СПА „Приморец“ в края на миналата седмица в благородна кауза. Нейн инициатор бе очарователната Йовита Георгиева, която през 2017 година стана първа подгласничка на първата по красота в България. Lady's fashion trends 2018 е едно от най-бляскавите събития, организирани в Бургас и със сигурност се нарежда на едно от челните места в родния хай лайв.

По котешката пътечка дефилираха едни от най-популярните Мис и Мисис на родното Черноморие. Сред тях са победителките в миналогодишния Мисис Бургас - Надя Недялкова, Кристина Стаматова и Ваня Димитрова, Мисис България Юнивърсал Валя Жекова, вице Мис България за 2016 и 2017г. Рени Радева и Йовита Георгиева, Мис Созопол 2017 Габриела Панайотова и други. 

Специален гост на събитието бе Мис Плеймейт Златка Димитрова, която е известна не само със запомнящи се участия в модни ивенти, но и като една от популярните дами, подкрепяща различни благотворителни каузи и хора в неравностойно положение. Именно тя закри бляскавото събитие, със заявка то да се превърне в част от светския живот на Бургас.

За настроението на публиката се погрижиха талантливата поп певица Лидия Стаматова и танцьорите по спортни танци "Нехтохимик-78".

Бургаската кауза за набиране на средства за талантливите деца подкрепи и една от легендите на българския професионален бокс - Рашко Ломски.

Lady's fashion trends 2018 събра на едно място топ дизайнери като Милена Дамянова и нейния бранд "SALMA", талантливите млади дизайнерки от "Angela Fashion Art", които представиха ръчно рисувани дрехи и аксесоари. Приказните официални и булчински рокли на Надежда Маринова и модна къща "Тонена" с дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова също се плъзнаха по котешката пътечка. Своя дебют на родна сцена направи и бившата Мисис Бургас - Мая Великова, с модна къща "Принцес".  Единственият не-бургаски бранд, чиято нова колекция украси изящните дами, бе "Сваровски". Прическите бяха доверени на фризьорите от салон "V.I.P. Christian of Roma", а макиажът на топ гримьорката Теодора Калчева.

Четири цефрена сума събра благотворителното ревю на прелестната Йовита Георгиева в Бургас, a  тя ще бъде дарена на школата по спортни танци „Нефтохимик 78“, където втората по красота в България се изявява като помощник треньор.          

Водещ на бляскавото събитие бе прекрасната Гери Дончева.

Още снимкии от благотворителното събитие може да видите ТУК!

Галерия
Коментари

Още от последните новини