Бургазлийки били сред най-едрогърдите в страната

Бургазлийки били сред най-едрогърдите в страната - E-Burgas.com
Бургазлийки били едрогърди, но с елегантна фигура. Това твърди сайтът Target Map, разкриващ прелестите на хората по света. Той нарежда местните красавици сред най-красивите в Европа. Дамите от София също не им отстъпвали, твърди изследването. Като цяло българките се нареждат  в челната петица по размер на гръдната обиколка - най-често те носят сутиен с чашка D. "Хубаво е, че сме на челни позиции, но не бива да забравяме, че всички хора имат нужда да бъдат харесвани и обичани такива, каквито са. Ако бяхме еднакви, човечеството щеше да загине. Природата е създала това разнообразие, за да поддържа интереса ни един към друг и да си подсигури продължаването на рода", коментира сексологът д-р Илия Врабчев.
"Резултатите със сигурност ще допаднат на повечето българи, защото и по двата показателя сме в челната десетка", категоричен е специалистът. И въпреки че той самият не обича сравненията, признава, че най-надарени откъм гръдна обиколка са рускините и живеещите в скандинавските държави - Норвегия, Швеция и Финландия. Непосредствено след тях обаче се нареждат нашенките. По този показател сме в компанията на германките, американките, колумбийките и венецуелките. С малък размер чашки на картата "изпъкват" жените в Китай, в части от Африка, Перу, Боливия и Индонезия. Всички те са със среден размер на сутиена "А".
Що се касае за мъжете пък най-често достойнството им било между 15 и 16 см. С най-големи пениси в Европа се оказват унгарците - средно 16,51 см. Но дори и те отстъпват първите позиции на африканците в Конго и латиноамериканците в Еквадор, които могат да се похвалят с почти 18-сантиметрово достойнство. Всички наши съседи на Балканите са с по-малки размери - сърбите са с 14,78, гърците с 14,73, турците с 14,11, македонците с 13,98, а румънците с 12,73 см. Те могат да се утешат с факта, че в Южна Корея средната дължина на пениса е едва 9,66 см.
Коментари

Още от последните новини