Бургазлийката MEIA разпaлва лятото с „Без Лимит“ (ВИДЕО)

Бургазлийката MEIA разпaлва лятото с „Без Лимит“ (ВИДЕО) - E-Burgas.com

Много дрифтове, мирис на бензин и любопитна история са само част от най-новия летен хит с марка Бургас. „Без лимит“ на MEIA, е нейната първа самостоятелна авторска песен, която ще атакува лято 2018.

Новия клип на Мария, както е истинското име на бургаската изпълнителка, е малко по-феминистки настроен с идеята да се покаже на жените, че и те са силни, когато им въртят номера.

Видеото е заснето за един ден в бившите военни поделения в Равнец, като всички замесени в проекта, освен екстремните дрифтове със спортни автомобили ще запомнят и голямата жега в този ден. Въпреки многото трудности по време на снимачния процес, всички издържали геройски.

„Беше доста мъчително в жегата, но пък интересно. Едни лампи така и не светнаха, а водата взе че свърши по време на снимките. Привиждаха ни се миражи“, ще запомни певицата.

Стилът на новата й песен е смесица между поп и RNB, a автор на видеото е Dideisha Corporation. Самата песен е продуцирана от Георги Киров, известен като D-Zasta, който скоро се окичи с приз „Албум на годината“. Върху текстът са работили Мария и писателката Емилия Йорданова.

В момента MEIA учи маркетинг във ВХТИ „Проф. д-р Асен Златаров“, където е на финалната права. Последна година е и се подготвя за държавни изпити. „Маркетингът много помага в музиката, все пак живеем в свят, който рекламата и правилното позициониране на даден продукт, е много важно. Той ми помага, но не мога да скрия, че музиката ми е страстното хоби. Много съм амбицирана и отворена за работа свързана с маркетинга, който винаги ми е бил много интересен, той влиза във всяка една сфера около нас“, разправя за бъдещата си професия бургазлийката.

Любимка и е Селена Гомес, която всички все още възприемат за детски образ. „Тя е изпълнителят, на който искам да имам същото стечение на кариерата. Като музика и тематика на песни, тя има много голяма свобода в това да изразява себе си, което много ми допада. Иначе от малка Кирстина Агилера ми е друг идол.  Ако има изпълнителка, на която бих искала да взема гласа, то това е нейният“, признава още авторката на „Без лимит“.

Самоопределя се като много емоционален човек, който сменя безброй настроения на ден. На този етап се стреми текстовете й да са насочени с по-комерсиална тематика, но твърди че дълбоко в себе си иска да реализира в близко бъдеще песен, която 100% да изразява това, което е в сърцето й.

 

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини