Бургазлийка представя България на Mrs. Planet 2017

Бургазлийка представя България на Mrs. Planet 2017  - E-Burgas.com

Осмото издание на конкурсът събра в София дами от над  десет държави- Филипини, Монголия, Индия, Украйна, Испания, Армения, Русия, България, Виетнам, Грузия, Гърция и други под екологичната кауза „Green planet"- да запазим планетата чиста за нашите деца!  

Бургазлийката Станислава Андреева, която в началото на годината бе избрана за "лице на публиката" в конкурса Мисис Бургас, е сред претендентките за международния конкурс и единствената българка в него.

Събитието е организирано от Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.  В журито ще вземат участие международни директори, модни специалисти и рекламодатели, победителки в конкурса от минали издания.

В едноседмичния престой на участничките в България е предвидено разглеждане на  исторически забележителности – Рилския манастир, старинното Банско, посетищение на Парка на танцуващите мечки, създаден от Бриджит Бардо, Парад на нациите, Талант шоу, брифинг по въпросите на екологичната кауза и много други.

Финалът на конкурса е на 24-ти ноември в Рейнбоу Плаза – София от 19.30 часа. 
Той ще премине в няколко тура: Атрактивно откриване в Еко-костюми, представяне в национални носии, тур на талантите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетатта, приятелството между различните държави на основата на красотата и толерантността.

Коментари

Още от последните новини