Бургазлията с уискито, пак хванат в кадър да краде! Този път тъпче луканки в гащите

Бургазлията с уискито, пак хванат в кадър да краде! Този път тъпче луканки в гащите - E-Burgas.com

Наглият крадец, който задигна бутилка уиски от супермаркет в Бургас, е крал и луканки. Той е бил хванат от собственика на друг магазин в морския град. От записа на охранителната камера, която той е изпратил, става ясно, че мъжът на кадрите е същият, който за 50 секунди обрал супермаркет.Записът от охранителните камери бе излъчен по Нова телевизия, в рубриката "Дръжте крадеца". От него се вижда как младежът грабва бутилка, мушка я под блузата си и спокойно излиза от магазина.

„Идва Великден и аз като работодател вместо да изплатя към заплатите им по някой лев бонус, трябва да покрия загубите от кражби на този млад, здрав и вероятно трайно безработен господин, които възлизат на сума над 800 лева“, споделя собственичката на супермаркета Ели Митева.

В този занаят, ако не свикнеш да те крадат, просто си хвани друга работа, съветва я Гавраилов.

Той хванал крадеца на 200 метра от Пето РПУ на 17 март.

"Имахме късмета да го усетим, но след като го догоних и си прибрах луканките, го пуснах, а възмездие трябва да има, но без свидетели и правни последствия", коментира бургазлията.

„Спестих си нервите и размотаването до полицията, топа хартия и кофата с мастилото, за да получа поредното писмо от прокуратурата, че няма последствия за кражба под минималната работна заплата. В този занаят, ако не свикнеш да те крадат, просто си хвани друга работа! А възмездие трябва да има! Но анонимно - в тъмното, в гръб, без свидетели и правни последствия - така, както те крадат“, добавя Гавраилов./БЛИЦ

Видеото може да видите тук.

http://vbox7.com/play:a5903c0100

Коментари

Още от последните новини