Бургазлия хвърли златни монети на измамници през балкона си

Бургазлия хвърли златни монети на измамници през балкона си  - E-Burgas.com

Въпреки многобройните предупреждения, който полицията отправя към гражданите да не се поддават на манипулации, за да не бъдат ограбени от телефонни измамници, и през вчерашния ден има случаи с хора, простили се със своите спестявания. 

На 25.01.т.г. около 14.00 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение от 82 годишна бургазлийка, живееща на ул. „Константин Фотинов” за това, че станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм „оказване на съдействие на полицейски служители при задържането на телефонни измамници”. Те поставила в найлонов плик сумата от 350 лв. и хвърлила парите от терасата на жилището си. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Другият случай е регистриран отново през вчерашния ден. Около 14.50 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение от 80 годишен бургазлия от ж.к. «Славейков» за това, че станал жертва на телефонна измама. Възрастният мъж се е разделил със сумата от 700 лв. и четири златни монети, които поставил в найлонова торба и хвърлил от терасата на жилището си. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Коментари

Още от последните новини