Бургаският филм ШУМ разшумя интернет пространството (видео)

Бургаският филм ШУМ разшумя интернет пространството (видео) - E-Burgas.com
Уникалното видео на бургаските ентусиасти струва само 50 лева.
11271957_1162474343768074_309866475_n
Известният талант от тазгодишното издание на Х-Фактор Кристиян Грънчаров блесна в ново амплоа. Музикантът влезе в ролята на артист и се оказа , че и това му се отдава доста добре.
Крис Гран, както е известен в музикалните среди участва в късометражния филм "ШУМ". Това е видео на няколко бургаски ентусиасти, познати повече като хора, които четири години поред търсиха в Бургас таланти и успешно ги реализираха. Разбира се, че става дума за най-добрия оператор и монтажист Иван Бъчваров. Режисьор и сценарист на филма е Неделчо Калтъкчиев. Жанрът на късометражния филм е психо трилър.
Ето и накратко историята- след смъртта на баща си момче започва да чува мистериозен шум от звънене на телефон. Той си мисли, че полудява, когато негов приятел го кара да се замисли над думите му... дали лудостта на един човек няма да се окаже реалността за друг?
"Това е съвсем нов проект, много различен от всичко, с което съм се занимавал до сега, а и не само аз.  Идеята за филма е на Неделчо Калтъкчиев. Според мен това е режисьор с голямо бъдеще. След като чух идеята му, не се замислих и ето вече филмът е факт."-каза за е-Бургас Иван Бъчваров. Дело на  Бъчваров са снимането, монтажа и дизайна на постера.
В кадрите зрителите могат да видят чаровницата от бургаската английска гимназия , взривоопасната мажоретка Мария Колева, както и Тодор Христосков. А целият екип изказва искрените си благодарности на Канди Атанасов, без чиято помощ  филмът нямало как да бъде реализиран.
За по-малко от 24 часа, филмът "ШУМ" разшумя интернет пространството. За бюджета на видеото биха завидели всички продуценти. Филмът струва... само 50 лева.  Филмът с ефектите си, визията си, играта на артистите, както и сценарият е  революция в късометражното кино.
 Визуализация и Монтаж: Иван Бъчваров, звук: Иван Бъчваров и Кристиан Грънчаров,   участват: Кристиан Грънчаров, Мария Колева, Тодор Христосков и Християн Маслинков,  гласове зад кадър: Неделчо Калтъкчиев, Кристиан Грънчаров и Иван Бъчваров,  разпространява: Insane Dream.
Коментари

Още от последните новини