Бургаски танцьори събират средства за участие в международен конкурс

Бургаски танцьори събират средства за участие в международен конкурс - E-Burgas.com

Танцова школа „ДЮН” представя благотворително най-доброто от своя репертоар. Концертът ще се състои утре /28.03/ от 19:30 в НХК и има за цел да събере средства за участие на танцьорите в международния конкурс за танц - световна квалификация към международната танцова организация ESDU.

Той ще се проведе през месец април и дава право за участие в световното първенство на ESDU- world dance masters в гр. Порец, Хърватска. “Таксите за участие са много високи.
Концертът на 28 Март има за цел да набере средства за заплащане им. Всички събрани средства ще бъдат използвани за участието на Танцова школа „Дюн” в международната танцова квалификация на ESDU и евентуално следващо участие в световните финали. Най-лесно би било да се откажем от участие. Но ние смятаме, че заслужаваме да представим продукцията си на този престижен форум.
През 2015 год. Спечелихме над 15 първи места и специални награди за хореография от национални и международни конкурси в България. Танците, които представяме, са направени с любов и много труд”,  споделят от школата. 

В благотворителния концерт утре ще се покажат едни от най-силните хореографии на бургаските таланти, печелили призови места от международни и национални конкурси.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини