Бургас става част от националното турне на група "Ахат"

Бургас става част от националното турне на група

Вместо "Последният поход", музикантите решиха да се съберат отново, и този път да продължат напред.Те възобновиха своята концертна дейност и след няколко участия през летния сезон, останаха вдъхновени и окрилени от топлото посрещане на публиката.

Ахат са в обновен състав. В основата на групата са основателите, Антоан Хадад, Антоний Георгиев и Звезди Керемидчиев. „Перманентните гости”-както ги нарича Звезди са: Младен Несторов-бас, на мястото на Даниел Ризов и Александър Лазаров-барабани и вокали на мястото на Юрий Коцев.

За да отпразнува своето завръщане, през ноември месец , групата ще направи национално турне, което ще включва градовете: Благоевград-10.11, Пловдив-11.11, Бургас-13.11, Варна-14.11, Русе-16.11 и Велико Търново-17.11. Концерт в София ще има следващата година. Ще бъде със симфоничен оркестър и много други гости изпълнители.   Специален гост на всички концерти от турнето на Ахат ще бъде легендарния Джо Лин Търнър ( Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и заедно с Ахатите ще изпълнява някои от великите хитове на групите, с които е световно популярен и търсен и до днес. Ахат ще свирят само класики, като ще има и изненади!

  На самостоятелните концерти на групата никога не е имало компромиси! Ще има брилянтен звук, красиво сценично осветление, ефекти и всичко необходимо за провеждането на един перфектен рок концерт!  Ще има мърчендайз, а след концертите, Ахат и Джо Лин Търнър ще се срещат със желаещите за снимки и автографи фенове.

Заповядайте и бъдете с тях на концертите, за които дълго след това ще се говори , а един ден Вие ще можете да кажете... И аз бях там!

БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ тел. 0894/898-098-Маруся Русева

                                                                                                                                                 

Коментари

Още от последните новини