Бургас с първа вечеря "на сляпо" на 26 януари в Гранд Хотел и СПА Приморец

Бургас с първа вечеря

Гостите ще опитат тайно меню представящо българската кухня в нов прочит

Броени часове остават до първата вечеря "на сляпо" в зимен Бургас. Утре, 26 януари 2018г. от 19:30 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец стартира Let’s Get PRIM: Тайна вечеря епизод 1: България. Събитието е инспирирано от подобни ивенти протекли при огромен успех в световните мегаполиси. Целта на инициативата е насърчаване на храненето по нов начин - с елиминиране на визуалните впечатления с помощта на специални очила и завръщане към истинският вкус на храната. 

У нас първото издание на събитието за Бургас, е посветено на родния вкус в нов прочит. Традиционното гостите ще опитат трансформирано в изключителни, специално създадени за събитието блюда. Различността идва от екзотични нотки, вкусове, продукти добавени към родни рецепти. 

Менюто, което ще бъде поднесено на гостите се пази в тайна. С оглед на този момент, организаторът на събитието Гранд Хотел и СПА Приморец, отправи молба към желаещите да са част от Тайна вечеря, епизод 1, при резервация да споделят евентуална специфична диета, непоносимости, алергии.

Тайна вечеря епизод 1 е първо по рода си събитие за Бургас, което изкарва гостите от зоната им на комфорт, за да ги върне към вкуса - към храната, консумирана без влияние от визия. Това разбира се, далеч не значи, че шеф Ивелин Кръстев и неговия екип са елиминирали този елемент от подготовката на специалното меню. Въпреки, че няма да виждат ястията, гостите могат да са сигурни че външният им вид е точно толкова съвършен, колкото винаги. 

Ако не се страхувате да престъпите границите на познатото, да приглушите едно сетиво - зрението си - и да се доверите изцяло на останалите - то Тайна вечеря е за вас. Български продукти, комбинирани по уникален начин с екзотични вкусове, родни вина, концептуален музикален фон - това очаква всички гости на Гранд Хотел и СПА Приморец за първата вечеря "на сляпо" в Бургас. Потопете се в едно истинско кулинарно приключение, което далеч надхвърля измеренията на стандартна вечеря!
 

Коментари

Още от последните новини