Бургас изпраща две от най-красивите претендентки за короната на Мис България 2016

Бургас изпраща две от най-красивите претендентки за короната на Мис България 2016 - E-Burgas.com

Кралицата на Бургас 2016 Рени Радева и Мис Созопол 2016 Янита Димитрова ще представят южното черноморие на най-престижния конкурс за красота у нас Мис България. Морските хубавици бяха короновани през пролетта и лятото на тази година и от тогава тече трескава подготовка за големия финал. Двете красавици са спортни натури, Рени е бивша мажоретка и поддържа форма с работата си като футболен съдия, а Янита залага на ежедневен джогинг. Миските имат зад гърба си десетки модни ангажименти, като ревюта, фотосесии, реклами и определено опита им дава самочуствието, че ще се справят на ниво и с това предизвикателсво.

Преди броени дни те заснеха фотосесии за Мис Бълагария, като заложиха за перфектните си визии на две от най-наложилите се и обичани бургаски дизайнерки - Мария Диомова с модна къща "Диома" и Мисис Бургас Мая Великова с "Atelier Princess". Перфектните кадри бяха уловени от доказаните имена във фотографията Ивайло Караколев и Петър Иванов.

Финалът на Мис България 2016 ще е на 19-ти ноември в Рейнбол Плаза София. Бургас и Созопол пожелават успех на своите момичета!

Коментари

Още от последните новини