„БСП за България” стартира кампанията си в Малко Търново

 „БСП за България” стартира кампанията си в Малко Търново - E-Burgas.com

„Ние сме за провеждане на  политика, която да гарантира суверенитета, сигурността и независимостта на страната” – коментираха социалистите

 

Коалиция „БСП за България” стартира предизборната си кампания в Малко Търново. На събитието официални гости бяха кандидатите за народни представители от 2-ри МИР инж. Петър Кънев, Николай Тишев и Тодор Жеков. Пред всички присъстващи те изложиха програмата на коалицията.

Като граничен район, тук се наблегна на темата за вътрешната сигурност.

„Приоритетна задача за страната става формирането на система за вътрешна сигурност и обществен ред, която да гарантира спазването на личните права и собствеността на гражданите” – посочиха социалистите.

Следва да има стабилизиране на системата за сигурност и нова концепция за работа в сектора - нова „полицейска карта“, при която в районите на селата се създават нови участъци, които са с постоянен жандармерийски състав и транспортна техника. Постоянният пост да отговаря за не повече от три села, като осигурява патрулна дейност и незабавна реакция при кражби и всички други престъпни посегателства.

„Ние сме за провеждане на  политика, която да гарантира суверенитета, сигурността и независимостта на страната” – коментираха още социалистите.

В платформата на „БСП за България” е заложено и доизграждане и поддържане на оградата по границата с Република Турция. А също така и активни действия за връщане на мигранти, които не са бежанци от военни действия.

 

Коментари

Още от последните новини