Богатствата на Мъртво море в помощ на здравето и добрата визия

Богатствата на Мъртво море в помощ на здравето и добрата визия - E-Burgas.com

Открийте чудото на Premier Dead Sea Laboratories,

 вече и в СПА център "6th Sense"

Гранд Хотел и СПА "Приморец" е неуморен в грижите си, за по-доброто здраве и външен вид на бургазлии и гостите на града. От 8-ми юни СПА центърът на луксозния хотел - "6th Sense", слага начало на сътрудничеството си със световния козметичен бранд Premier Dead Sea Laboratories. Богатствата на Мъртво море са в основата на тази класна козметика, която съчетава високите технологии със силата на природата.

Premier Dead Sea Laboratories е една от само двете компании в световен мащаб, които имат легален достъп до богатствата на Мъртво море. То, както знаем, реално е езеро, което е уникален географски феномен. Мъртво море е най-ниската точка на света, с брегове на цели 430 м. под морското равнище. Поделят си го Йордания на изток и Израел и Палестина на запад. Тук се влива прочутата река Йордан. Солеността му е с цели 9,6 пъти повече, от тази, на океана.

Мъртво море е изпитан през времето източник на здраве и красота. Неговите естествени блага носят полза на хората вече хиляди години. Високите нива на соли, минерали, витамини, носят на Мъртво море славата на най-голямото природно СПА в света.

Premier Dead Sea Laboratories комбинира благата на Мъртво море - соли, вода, черна минерална кал и скъпоценното водорасло Дуналиела - с най-новите технологии и ги предлага в удобен за употреба формат - малка козметична опаковка. За да е абсолютно сигурен контрола, всеки един продукт минава през повторен контрол на качеството, в независима научно-козметична лаборатория.

Държи се изключително на чистотата на натуралните продукти. Основна грижа е и внимателното използване на ресурсите на Мъртво море, което компанията не уврежда по никакъв начин. Изцяло иновативните продукти имат небивал световен успех, дължащ се на високите им качество и ефективност.

 Premier Dead Sea Laboratories предлага професионална грижа за лице и тяло и продукти за домашна употреба. Те комбинират 26 ценни минерала от Мъртво море, най-важните сред които са магнезий, хлор, бром, натрий, йод, калий, калций. Те се грижат за запазване на влагата в кожата и стимулират нейните омекотяване, регенерация, възстановяване. Резултатите са буквално смайващи - по-млада, сияйна, свежа, отпочинала кожа.

Чисто естетическите ефекти на благата от Мъртво море, не изчерпват предимствата на тази иновативна козметика. Научно доказано е, че солите, калта и минералите от Мъртво море лекуват невралгии, мускулни болки, артрит, акне, псоризаис, екзема и други кожни заболявания.

Открийте, в СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА "Приморец", високоефективните терапии на Premier Dead Sea Laboratories. Те се предлагат и в опаковки за домашна употреба. Сред тях са:

- Терапия за лице "Черно вълшебство" - представлява мощен коктейл от антиоксиданти, който изравнява тена още с първото нанасяне. Маската продължава да действа цели осем часа след нанасянето и.

- Клетъчно обновяваща СПА терапия "Детокс" - комбинира детоксикация с почистване, ексфолиране и клетъчно обновяване. Силен анти-ейдж ефект.

- Терапия за лице "Ботокс" - силен лифтинг ефект подобен на този, от употребата на ботулиновия токсин, без неговите негативи. Бръчките са видимо изгладени. Сериите Supreme Boto И BIOX са представени от продукти, носители на множество награди за качество.

- Избелваща терапия "Северно сияние" - редуцира пигментацията на кожата и петната, причинени от слънцето или от напредването на възрастта.

- терапия "Моментален лифтинг" - професионална маска със силен лифтинг ефект

- Детоксикираща терапия с кал от Мъртво море - съдържа 26 минерала. Стимулира кръвообращението, извлича токсините, усъвършенства и стяга кожата. Ефективен метод в борбата срещу задържане на течности.

 

Premier Dead Sea Laboratories е носител на многобройни награди в областта на естетичната дерматология в световен мащаб. Погрижете се за отличното си здраве и красота с класен бранд, комбиниращ силата на природата с високите технологии. Защото красотата – няма цена.

 

Официалното представяне на Premier Dead Sea Laboratories е на 8-ми юни, от 18:00 часа в СПА център „6th Sense” на Гранд Хотел и СПА „Приморец“.

 

За повече информация: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини