Бляскаво парти за Джулай Морнинг ще обсипе в светлини южния морски бряг в Слънчев бряг

Бляскаво парти за Джулай Морнинг ще обсипе в светлини   южния морски бряг в Слънчев бряг    - E-Burgas.com

Морският хоризонт на южния плаж в курорта Слънчев бряг ще се превърне в гигантска диско сцена за Джулай Морнинг. Ослепителни светлини и влудяваща музика ще избухнат в култовата зона "Какао Бийч" в нощта на 30 юни. Зареждащи ритми, куул диджеи, бийтове и изискана атмосфера ще завладеят Южния плаж преди изгрева на първото юлско слънце. Любимата  морска дестинация Cacao beach club ще посрещне празника в компанията на DJ Deso & Kaiski – главните виновници за почти всички летни клубни хитове. Двамата виртуози са подготвили истински водопад от музикални емоции и обещават невероятни изненади на своите фенове. 

На метри разстояние от тях, в другия клуб "Бедрум Бийч" страстите ще разпалват резидентите DJ Gorro и Dimo BG, също толкова известни сред меломаните. 

Те обещават взривяваща музикална селекция, внушителният L-Acoustics саунд, който ще изпълни клуба с кристален звук, екстравагантен тематичен пърформънс и безгрижно лятно настроение. Енергизиращата музика ще звучи през цялата нощ, а ефектно лайт шоу ще окъпе в светлини сцената, небето и морския бряг. Купонът за Джулай Морнинг по традиция ще продължи до сутринта на 1 юли, а изгревът на слънцето ще даде начало на разтърсващ парти уикенд след него. Купонът ще се рестартира още същата вечер - 1 юли /петък/, с "Gothik Night" и горещите хаус сетове на Dimo BG & Vasco C. 

На 2 юли, събота, ще се играе спектакълът "Look me in the mirror" с магьосниците зад пулта DJ Mascota & D-Trax, и вокалния съпорт на MC P. 

Коментари

Още от последните новини