Благотворителна вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец събира средства за образованието на бургаски абитуриенти

Благотворителна вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец събира средства  за образованието на бургаски абитуриенти - E-Burgas.com

Сред подкрепящите каузата на Асоциация "Бургас е надежда" са дизайнерът София Борисова и скулпторът Живко Седларски

Асоциация "Бургас е надежда" застава в подкрепа на абитуриентите на Бургас в затруднено положение. За да им помогне да посрещнат подобаващо своя празник и да продължат образованието си, организацията инициира специална благотворителна вечер. Тя ще се състои на 21 февруари (четвъртък) и е с покани. Домакин и съорганизатор на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец.

В помощ сбъдването на съвършения абитуриентски бал за бургаските деца, откликват многобройни феи-кръстници: София Борисова "Romantika Fashion", Сватбен център "Брилянтин", Модна къща "Агресия", Мария Диомова "Диома фешън", Бутик "Антонелла", фирмите "Кожено царство", KWIAT, Магазини за бижута "SSG", Модна къща "Модус Арт", топ коафьорът Диана Вартанян. Те предоставят на бъдещите зрелостници ваучери за официално облекло, ювелирни творения, празнични прическа и грим.      

Последните колекции на дизайнерите, подкрепящи каузата ще бъдат показани на блестящо ревю, част от благотворителната вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец. С разкошните тоалети ще дефилират редица родни красавици, сред които Вержиния Иванова „Мисис Бургас 2018“ и  Теодора Мудева "Мис България" 2018. Водещ на вечерта ще бъде шоуменът Драгомир Драганов, който също е съпричастен към благородната инициатива. За доброто настроение на гостите грижа ще има вокален ансамбъл "Фортисимо".

Благотворителен търг с уникални произведения на изкуството ще даде възможност на меценатите да покажат подкрепата си за каузата. Сред вещите, които ще бъдат част от аукциона са творби на популярния по света и у нас художник и скулптор Живко Седларски, който лично ще уважи събитието. Негови произведения са част от музеи, галерии и частни колекции в България, Франция, Швейцария, Германия. Програмата на вечерта включва и томбола с изискани подаръци.

Средствата акумулирани от явния търг, томболата и част от стойността на куверта ще бъдат предоставени изцяло в полза на бургаски абитуриенти, които имат амбицията, уменията, потенциала и желанието да продължат своето образование, но нямат възможност за това.

Събитието на Асоциация "Бургас е надежда", подкрепено и от Гранд Хотел и СПА Приморец е основа и залог за по-добро бъдеще за децата, които имат нужда от надежда, разбиране, подкрепа, някой да повярва в тях и да им подаде ръка, днес. Те са тези, които утре на свой ред ще градят бъдещето на Бургас и България. Добротворството е привилегия и мисия на смислените визионери и път към собственото щастие. 

"Протегнеш ли ръка за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена".

Борис Христов

Коментари

Още от последните новини