Бивша гимнастичка стана Мис Созопол пред 2000 души публика

Бивша гимнастичка стана Мис Созопол пред 2000 души публика - E-Burgas.com
*официален фотограф на конкурса: Наско Иванов

Бивша състезателка по художествена гимнастика и медалистка от няколко първенства, Ива Димитрова, бе единодушно избрана за победителка на конкурса Мис Созопол 2018, който се проведе на Амфитеатъра пред повече от 2000 души публика. 

„Завърших училище с френски език и си мечтая да стана дизайнер, това са ми дългосрочните планове,а краткосрочните са – да стана следващата носителка на титлата Мис България“, сподели блондинката след конкурса. Мис Созопол се прави в партьорство с община Созопол и е част от националната надпревара Мис България, която ще се проведе в края на годината. Ива спечели 12-членното жури с усмивка, естествено поведение, чар и добре поддържано тяло. Тя е висока178 см, а мерките й са 90-63-93.
Нейни подгласнички станаха: Джулия Мицова, която бе избрана с аплодисменти и за лице на публиката, както и Радослава Узунова и Маринела Иванова.

Лентите и короните бяха връчени от членовете на журито: Мис Туризъм Интернешънъл България Рени Радева, Кралица на Бургас Теодора Мудева, Мисис България Валя Жекова, Мисис Бургас за 2018 г. Вержиния Иванова, вице Мис България Йовита Георгиева, миналогодишната носителка на титлата Мис Созопол Габриела Панайотова и специалният гост и председател на журито - продуцента от Калифорния Зий Ребело.

Красавиците дефилираха в три стандартни тура – с изчистени черни рокли и ревю на диамантените бижута Goto Jewellery and Diamonds, банските ШугърФрий и дизайнерските рокли на модна къща Диома. Те си тръгнаха с подаръци от Christian of Roma, Тонино Ламборгини, Goto Jewellery and Diamonds, SugarFree, По традиция водещ на шоуто беше Искрен Пецов, който разгорещи публиката с няколко летни хита, за доброто настроение на гостите се погрижи и хаус вокала Нелите, а огненото ВОЛТ Шоу тотално взриви Амфитеатъра.

Галерия
Коментари

Още от последните новини