Бивш спортист и спасител на плажа има нужда от нашата помощ

Бивш спортист и спасител на плажа има нужда от нашата помощ - E-Burgas.com

Стоян Вълчанов е останал инвалид след злополука на плажа през 2013 година

Млад бургазлия се нуждае от спешна помощ. 28-годишният Стоян Вълчанов е претърпял злополука на плажа през 2013 година. В резултат на инцидента той остава инвалид. Ето какъв апел отправи майката на момчето.

Отправяме нашия човешки ЗОВ за помощ към всички вас! Бургазлията Стоян Вълчанов на 28 години се нуждае от спешна помощ. На 18 юни 2013 година той претърпява нелепа злополука. Диагнозата му е луксация на C4-C5, /4-5-ти шиен прешлен/ - квадриплегия /парализа на четирите крайника/, след скок в морето от брега. Не движеше нищо от врата надолу. Вече четири години и осем месеца води мъжка борба. Раздвижи ръцете, без дясна китка и пръсти на двете ръце. Краката леко избутват и се отвеждат в страни от свито положение в коленете.

За да стигнем до тук имахме подкрепата, човещината и сърдечната съпричастност на лекари, сестри, рехабилитатори, приятели колеги, познати и непознати хора. На всички тях сърдечно благодарим.

Активен спортист, плувец, дисциплиниран и мотивиран, Стоян няма пропуснат ден без рехабилитация. Имаме надежда за по-нататъшно раздвижване. Времето лети, а за адекватна рехабилитация са необходими специализирани медицински пособия и уреди. Един от тях е вертикализатор (уред за позициониране на тялото в изправен стоеж). Същият е на цена около 20 хил. лева, което е непосилно за нашите финансови възможности.

Стоян се нуждае от Вашата подкрепа, за което прилагаме тази дарителска банкова сметка:

Уни Кредит Булбанк:

IBAN: BG06UNCR70001520124792

BIC: UNCRBGSF

Стоян Станимиров Вълчанов

Сърдечно благодарим!“

Калина Вълчанова - майката на Стоян.

Коментари

Още от последните новини