Безплатна IT академия по програмиране стартира в Бургас

Безплатна IT академия по програмиране стартира в Бургас - E-Burgas.com

Новите обучения в Бизнес инкубатор – Бургас стартират с IT – Академия по програмиране, която ще включва в себе си 6 модула с продължителност от 6 месеца, съобщават от Община Бургас. Това са :

Модул 1 – HTML & CSS – продължителност 5 седмици;
Модул 2 – Boostrap – продължителност 3 седмици;
Модул 3 – JavaScript – продължителност 6 седмици;
Модул 4 – PHP & MySQL – продължителност 6 седмици;
Модул 5 – WordPress & API’s – продължителност 6 седмици;

Курсовете започват на 4 октомври и са безплатни. Кандидатстването става чрез попълване на кратката форма за регистрация на www.sme.business-burgas.com

За да се запишете за предстоящата IT – Академия не се изисква предишен опит, но кандидатите трябва да притежават силна мотивация за развитие в областта на софтуерната разработка. Местата за обученията са ограничени, така че побързайте с регистрация.

В момента Модул 1 е отворен за регистрация (безплатен курс по HTML & CSS). До края на месец септември ще бъдат отворени и другите модули за записване.

БИБ – IT Академия предоставя напълно безплатно обучение по програмиране, фокусирано върху изучаването и усвояването на основните елементи и алгоритми.

Курсовете ще са много интензивни и имат практическа насоченост. Лектор ще бъде програмист с богат опит. Завършилите академията ще имат статут на младши програмист, което им гарантира добра подготовка за започване на работа или стаж в областта на програмирането.

Коментари

Още от последните новини