Без почивка в нафтата до мача със Спартак

Без почивка в нафтата до мача със Спартак - E-Burgas.com

След победата над Ботев Враца, която прати Нефтохимик на 1/8 финал за Купата на страната, футболистите на Димчо Ненов тренират без почивка до последния си шампионатен двубой със Спартак Плевен.

Играчите направиха възстановителна тренировка в неделя сутринта. В заниманието се включи и Христо Лемперов, който има голяма следа от бутони на бедрото си. Футболистът, който участва активно при отбелязването на гола във вратата на Ботев, стисна зъби и пробяга няколко обиколки, въпреки болката и отока в крака. Според лекарския щаб Лемперов има минимални шансове да бъде готов за игра още тази сряда в Плевен, но за него ще се решава в последния момент. По-вероятно е играчът да бъде запазен за последните два мача за Купа България. Добрата новина е, че всички останали футболисти са без оплаквания и тренират пълноценно.

Днес отборът ще има една тренировка на базата в Долно Езерово. По обяд футболистите ще разберат следващия си съперник в турнира за Купата на България.

Утре сутринта отборът заминава за Плевен, където ще отседне преди мача от последния кръг. След пристигането е планирана тренировка, която ще се проведе на стадион в града.

Коментари

Още от последните новини