Belissima Marry me показва изящни брачни халки и нежни украшения в Сватбеното изложение BlackSeaRama

Belissima Marry me показва изящни брачни халки и нежни украшения в Сватбеното изложение BlackSeaRama - E-Burgas.com

Брачните халки и изящни сватбени украшения ще покаже любимият ни бранд Belissima Marry Me в специализираното изложение BlackSeaRama. То ще се проведе на 8-и октомври (неделя) от 10 часа до 18 часа.  

Безпорно брачната халка, символ на абсолютната любов и семейна хармония, е неделима част от най-важния ден от живота на една двойка – сватбата. Ето защо, скъпи приятели за вас сме подбрали едни от най-изящните брачни халки и нежни сватбени украшения от  колекцията Marry me. По време на изложението наши консултанти ще ви помогнат да направите точния за вас избор на най-ценния пръстен в живота ви.

"За нас бижуто не е просто украшение. То е символ с дълбоко заложени чувства и послания. Бижуто е красота и страст. То откроява индивидуалността и демонстрира класата на човека, който го носи. Нашите бижута се превръщат семейна ценност, която да предавате от поколение на поколение", споделят от бранда.

Колекциите на Belissima предлагат както класически, така и екстравагантни бижута от злато и сребро със скъпоценни и полускъпоценни камъни. Belissima е представител на водещи италиански производители на бижута като Ganezzi, Franco Fontana, Terero l’argento, AlexiaGiojelli и Sesto Continente.

Всички тях може да видите в неделя по време на четвъртото издание на BlackSeaRama 2017.

Посетителите на изложението ще имат възможността да се включат в томбола с интересни награди.
Входът е свободен!

Галерия
Коментари

Още от последните новини