БДЖ пуска повече вагони по линията Бургас - София

БДЖ пуска повече вагони по линията Бургас - София  - E-Burgas.com

Допълнителни вагони са осигурени за съставите на два бързи влака по направлението Бургас – София, съобщават от пресцентъра на БДЖ. „

БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на почивните дни по повод Деня на съединението – 6-ти септември.До 7 септември включително, националният железопътен превозвач ще предостави близо 10 000 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. 

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през пoчивните дни от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в най-близката гара, на националния информационен телефон 0700 10 200 или на официалната интернет страница www.bdz.bg.

Коментари

Още от последните новини