Българката със световна ММА титла: Започнах на шега

Българката със световна ММА титла: Започнах на шега - E-Burgas.com
big5.bg

Много ми харесва този спорт, призна Александра Тончева

Преди дни Александра Тончева се върна от ММА първенството в Лас Вегас със световната титла при аматьорите. Тя е и първата българка, носител на подобно голямо отличие, стана ясно от гостуването на Алекс в "Нова тв".

Тя вече е познато име в света на този тежък спорт. Държи в ръцете си и европейска титла. В действилност обаче е завършила счетоводство и контрол.

"Никой не очакваше, че такъв буен темперамент като моя може да се свърже с работата на бюро. Един приятел съвсем на шега ме заведе в залата на Николай Добруджански. Казах си, че ще отида за една седмица, за да видя за какво става въпрос и така на шега - вече пета година работим заедно с Ники", разказа тя в студиото на "Здравей, България" и призна: "Харесва ми спортът, много е комплексен, винаги има накъде да вървиш нагоре, има поле за развитие". 

"При нея най-трудното е, че прекалено много се подценява при някои срещи и надценява противничките", обясни Николай Добруджански, който освен, че е личен треньор на Александра, е и треньор на националния отбор.

Коментари

Още от последните новини