България полудя преди мача на Григор утре!

България полудя преди мача на Григор утре! - E-Burgas.com
  210321-grigor-dimitrov1   България полудя преди полуфинала на "Уимбълдън" между Григор Димитров и Новак Джокович. Мало и голямо се стяга да гледа мача, който започва в 15 часа утре.  

Два големи екрана ще посрещнат желаещите да наблюдават дългоочаквания сблъсък. . Мониторите ще бъдат разположени на стадион "Академик" и всеки желаещ може да се настани там. Входът е свободен. 

Зелена морава, възможност за пикник под слънчевите лъчи, свежи напитки и храна ще очакват всички на стадион "Aкадемик", допълват организаторите.

Повечето заведения в София също ще създадат отлична атмосфера за гледане на полуфиналната битка между Гришо и Ноле, пускайки телевизорите си.

Същата ще бъде картината и по морските ни курорти. Големи телевизори ще бъдат поставени в барове и заведения в Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена и останалите места по родното крайбрежие. Някои собственици на ресторанти, намиращи се на няколко крачки от плажа, вече започнаха да монтиран екрани, за да може всички да гледат и да подкрепят Григор Димитров.

Най-голям е интересът в Хасково по обясними причини. В родния град на Григор ще бъде оформена мощна агитка, която ще подкрепя най-добрия български тенисист за всички времена. Феновете ще се разположат в заведение в центъра на града, където ще се лее бира и ще вика мошно: "Айде, Гришо!". 

Интересното е, че се забелязва бум на болнични за деня на мача. Лекари от Хасково разкриха, че никога досега не са вадили толкова много болнични листове. "Хората отказват да ходят на работа, защото предпочитат да гледат Григор. И идват при нас с молба да спасяваме положението", твърдят медиците.

Някои фирми в града обаче подхождат по друг начин. Работодателите просто са намалили работния ден, който ще приключи още в 15 часа.

"Казват, че петък е ден на майстора. Този петък обаче ще бъде посветен на Григор Димитров!", категорични са съгражданите на 23-годишния тенисист. БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини