Автоджамбаз катастрофира докато бяга от полицията в Слънчев бряг

Автоджамбаз катастрофира докато бяга от полицията в Слънчев бряг - E-Burgas.com
dnes.bg

Още преди да е започнал сезона в Слънчев бряг екшънът не закъсня за подранилите летовници, които станаха свидетели на нощна гонка с полицията и последвала катастрофа на местен бандит. Снощи, около 23:00 часа 55-годишен стар познайник на полицията отнел чужд автомобил от английски турист, паркиран в близкото село Оризаре.

В резултат на проведените полицейски действия в района на Слънчев бряг-запад автомобилът е засечен, като водачът му въпреки подадените звуков и светлинен сигнал, увеличил скоростта си на движение и отказал да се подчини на полицейските разпореждания.

В района на кръстовището пред х-л „Карлово“, поради високата скорост, автомобилът не успял да завие наляво в посока Свети влас и катастрофирал самостоятелно, преминавайки през бордюра на велоалеята. „Сааб“-ът претърпял удар в долната част на двигателя на автомобила, като са му нанесени значителни щети.

Задържан е водачът на автомобила – това е 55 годишен криминално проявен и осъждан мъж от Слънчев бряг. Същият е тестван с дрегер за употреба на амкохол, като апарата отчел - 1,1 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

Още от последните новини