Атанас Божилов: Ще се боря шампионският пояс да остане в Бургас

Атанас Божилов: Ще се боря шампионският пояс да остане в Бургас - E-Burgas.com

"Ще се боря шампионският пояс да остане в Бургас" - заяви двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите Атанас Божилов на пресконференция в КЦ "Морско казино". Любимецът на бургазлии ще се изправи срещу гръцкия състезател Александрос Мавроматидис в зала "Младост" на 5-ти октомври /събота/ от 20:00 часа. Двубоят ще бъде кулминация за 16-ата Гала вечер от поредицата Pro fight. Файт картата обещава много адреналин и емоции събрани в 9 срещи. Всяка с три рунда по три минути. Единствено двубоят на Божилов и Мавроматидис ще се играе в 5 рунда от по три минути. На ринга ще излязат общо пет бургаски състезатели.

"Атанас Божилов е един от най-техничните български състезатели и сме оптимисти, че срещата ще свърши по-рано от редовното време в наша полза", коментираха Димитър Спасов, президент на Pro fight и Николай Атанасов, треньор на Божилов.

"Бургас винаги е бил меката на бойните спортове. И се надявам да продължим да ги развиваме", каза д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет по здравеопазване, младежки дейности и спорт.

Билети за събитието вече се продават на цена от 10 лева. Те могат да бъдат закупени от билетен център "Часовника" в Бургас, както и в мрежата на eventim.bg.

Коментари

Още от последните новини