Астроложка: Излизаме от кризата през 2015 година!

Астроложка: Излизаме от кризата през 2015 година! - E-Burgas.com
21164229TZGMONiI Очакваме с нетърпение всяка следваща година, но 2015-а наистина има защо. Тя ще бъде по-щастлива, с повече бракове, пътешествия, спокойствие и парички в портфейлите. Какво ни очаква според звездите, открехва прозореца на бъдещето известната астроложка Оксана Хорват пред новия брой на сп. "Всичко за жената". Ще бъде ли здрав българинът през 2015-а?
През последните 2 години и половина Сатурн (планета, която създава трудности) бе в знака на Скорпион. А Скорпион управлява проблеми свързани с половата система и ракови образования. Затова здравословните проблеми бяха основно такива. Сега Сатурн влиза в Телец и ще остане там следващите 3 години. Затова се очаква да има подобрение в здравето на българите и тежките заболявания и ситуациите между живота и смъртта да са по-малко. Има изгледи здравната система да започне да се променя към по-добро. Хората ще започнат да си обръщат повече внимание и да водят по-здравословен живот.

Как ще се отрази новата година на финансите ни?
Тази година приключихме с потъването в проблеми – в емоционално отношение, финансово, здравословно, и сега започваме да трупаме нови неща. Годината е подходяща за нови начинания и посоки, за сериозни промени, които ще водят до по-добри резултати. Годината ще е по-стабилна във финансово отношение. Ще се появят нови източници за изкарване на пари, и стабилизиране на доходите. Ако човек няма работа, ще има повече шансове да си намери нова, а ако не е доволен от настоящата, да започне друга. Промените ще са за добро.
Годината е под управлението на Сатурн - планета, която хем ни изпитва, хем ако сме достатъчно упорити и отговорни, ни възнаграждава. Тези, които работят много, ще имат стабилни и добри доходи. През настоящата година имаме шанс да получим материална награда за усилията, които сме положили през предишните 7 години.

Има ли шанс тези, които не са сключили брак, да направят промяна в живота си?
Годината е добра за създаване на семейство. Юпитер е планета на късмета и още през първата половина на 2015-а тя се намира в знака на Лъв (знакът на любовта и на децата). Така че периодът е подходящ за зачеване, раждане и брак. За брак е добра и втората половина на годината. Тези, които са в любовен триъгълник, рискуват да бъдат разкрити и да си създадат проблеми. Но семейно ориентираните ще имат добра година. Източник: Блиц
Коментари

Още от последните новини