Артистична група „Седем плюс” представя на бургаската публика изложбата „Тишина”

Артистична група „Седем плюс” представя на бургаската публика изложбата „Тишина” - E-Burgas.com

Създадената през 2014г. Артистична група „Седем плюс” представя на бургаската публика втората си изложба - „ТИШИНА”. Девет творци имат удоволствието да работят по екзистенциалната тема и да предадат посланията си към всеки, да споделят своя вътрешен свят на уединение чрез едно различно изразяване и прилагане на свободните форми на съвременното изкуство. Албена Попова, Георги Любенов, Ирена Иванова, Йоанна Тодорова, Мария Алексиева, Нели Тодорова, Николай Славов, Севдалина Проданова и Янко Василев са авторите, които избраха за свой партньор на инициативата Дружеството на бургаските художници и, чрез групата си, обединяват Бургас, Поморие, Несебър и Пловдив.

„ТИШИНА” е не само тема, която вълнува моментно артистите на „Седем плюс”, а е необходимостта да чуеш вътрешния си глас, противоположността на хаоса, на врявата и динамиката, еквивалент на спокойствието и на реда, на възможността да споделиш, да изслушаш и да бъдеш чут от ближния. Тишината като равносметка, като размисъл. Като път, който води до Отговора. Път, който ще избереш!

Дружеството на художниците – Бургас и творците от групата Ви канят на откриването на изложба „ТИШИНА” на 02 април 2018г. от 18.00ч. в галерията на ДХБ, ул. „Александровска” 22 (срещу хотел „България”). Експозицията ще може да бъде разгледана до 15 април.

Галерия
Коментари