"Арт поток" стартира в Царево

14 юли 2017г. стартира фестивалът  „Арт поток“, който за втора поредна година се организира в град Царево от  Община Царево и Hacienda Beach-Лозенец.  Звездите на българския театър Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Мариус Куркински, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева ,Ненчо Илчев, ще накарат публиката да види лятото през призмата на техния талант.
В петък вечер от 19:00часа ценителите на изкуството ще имат възможност да разгледат произведенията на  художника Стефан Божков и приятели. Първа на театралната сцена ще бъде  кралицата на българския театър Татяна Лолова  в моноспектакъла „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова.

На 15 юли  сцената на НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще бъде превзета от  актьорите на театър Хасково с постановката „АКО РОНАЛДО БЕШЕ ЧЕХОВ”. Неделната вечер ще бъде посветена на Литературно четене с Елин Рахнев. На 19 юли известни личности ще зарадват публиката в Царево с формата „Пощенска кутия за приказки“  в  лятното кино, а от 23:00 часа ФЪНКИ,СТЕНЛИ/Тангра / И ГРАВИТИ КО обещават разтърсващ концерт, входът ще бъде свободен за всички жители на град Царево.

„ДУБЛЬОРИ“ ще заемат сцената на читалището на 20. 07, а на 21.07 постановката на Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ ще се играе от Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.

Последната фестивална вечер е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.

Началният час на всички постановки е 21:00.

Билети може да закупите на каса пред НЧ „Георги Кондолов-1914“, която ще работи от 18:00 до 21:00 часа през всяка от вечерите, в които ще бъдат представени постановките. Цена на билети 10 и 20лв., за запазване и информация телефон 0882888228.

Коментари

Още от последните новини