Арестуваха въоръжен мъж, опитал да нахлуе при Митьо Очите

Арестуваха въоръжен мъж, опитал да нахлуе при Митьо Очите  - E-Burgas.com

Въоръженият мъж, който тази нощ нахлу в болница "Софиямед", търсейки гангстера Митьо Очите, е арестуван, съобщиха от МВР. От полицията потвърдиха, че силно дрогиран и неадекватен мъж е нахлул в болницата и е търсил Митьо Очите. Бил е много агресивен, но до саморазправа не се е стигнало. Охраната се е намесила, а на място са пристигнали и полицейски патрули.

Лицето е арестувано и към момента е неадекватно, предаде Канал 3. Става въпрос за криминално-проявен мъж. По неговите думи той е приятел на Митьо Очите. Какво е правил в болницата в тази част от нощта, защо е бил въоръжен и е заплашвал персонала, ще се изяснява тепърва. 

"Беше много страшно. Човекът беше бос, изглеждаше като подивял и размахваше пистолет. Според мен беше много дрогиран или просто луд, но по-скоро първото", разказа пациентка пред "Блиц". Тя излиза през нощта да изпуши една цигара, когато пред нея се разиграва ганстерския екшън. Какво се е случило на четвъртия етаж не може да каже, защото от страх остава там, където е. По разказите й скоро идват три полицейски коли на помощ на болничната охрана. 

Коментари

Още от последните новини